Ajtójavítás és ajtó beállítás

Nonstop 7/24 szolgáltatás Békés megyében
Hívás most!

Gyors és megbízható ajtójavítás vagy ajtó beállítás szolgáltatást keres?

Megbízható

Precíz

Gyors

Garanciával

01-ajtojavitas-zarszereles

Ajtójavítás, zárszerelés

Ilyenkor talán javítható! Az ajtójavítás szolgáltatásra akkor lehet szüksége, ha az ajtó nyílik, de nehezen nyitható, szorul, túl könnyen működik, laza, nem lehet becsukni, nem lehet bezárni, lóg a kilincs …. Ekkor fel kell mérni mi is lehet a baj? A zárral, a zárütközővel van a gond? Esetleg az ajtó beállítása nem megfelelő? Hibás a zárbetét vagy a zártest? Szemrevételezés után meglesz a hiba és a javítás módja is! Kérem gondolja végig, ha hozzányúl nem okoz nagyobb bajt mint ami most van? Hívjon szakembert!

02-ajtonyitas

Ajtónyitás

Ekkor baj van! Erre a szolgáltatásra akkor lehet szüksége, ha egy ajtót nem tud kinyitni. Ennek több oka is lehet. Beletörött a kulcs, körbeforog a kulcs, nem fordul el a kulcs, a másik oldalon benn maradt a kulcs és az ajtó becsapódott, nem lehet a kilincset lenyomni, körbeforog a kilincs, és még sorolhatnám… Az egyik legfontosabb a munkám során, hogy ezeket az ajtókat úgy tudjam kinyitni, hogy sem az ajtó lapban sem az ajtó tokban ne keletkezzen sérülés. Kérem gondolja végig ismeretei, szerszámai alkalmasak arra, hogy egyedül csinálja? Hívjon szakembert!

11-auto-nyitas

Autó nyitás

Az autó fontos része az életünknek. Kell hozzá kulcs! Sokszor elveszítik, beletörik, de legtöbbször belezárják a kocsiba. Kellemetlen. Ott a kulcs az ülésen, a gyújtásban, de nem férnek hozzá mert az ajtók zárva. Nyugalom! 1 percet gondolkodjanak. Van szaktudás? Van megfelelő szerszám? Gyakorlat?

01-ajtok-javitasa

Zárcsere

Ilyenkor talán javítható! Erre a szolgáltatásra akkor lehet szüksége, ha az ajtó nyílik, de nehezen nyitható, szorul, túl könnyen működik, laza, nem lehet becsukni, nem lehet bezárni, lóg a kilincs …. Ekkor fel kell mérni mi is lehet a baj? A zárral, a zárütközővel van a gond? Esetleg az ajtó beállítása nem megfelelő? Hibás a zárbetét vagy a zártest? Szemrevételezés után meglesz a hiba és a javítás módja is! Kérem gondolja végig, ha hozzányúl nem okoz nagyobb bajt mint ami most van? Hívjon szakembert!

05-zar-beszerelese

Zár beszerelése

Erre a szolgáltatásra akkor lehet szüksége, ha azt szeretné, ha az ajtaja biztonságosabb legyen és a meglévő zár, zárak mellé még újabbat szeretne. Esetleg a biztosító társaság az ingatlan biztosításhoz ezt előírta. A meglévő zár, zárak helyett korszerűbbeket, biztonságosabbakat szeretne. Ebbe a körbe tartozik a másodzárak, hevederzárak beszerelése is.

04-betoresvedelem

Ajtók betörésvédelme

Az ajtók a betörők egyik céltáblája. Itt próbálnak és ha nem vagyunk elég körültekintőek tudnak az ingatlanokba bejutni. Apró ötletek, átalakítások, kiegészítők segítenek, hogy értékeinket nagyobb biztonságban tudhassuk. Szerelhetünk betörésvédett vasalatot, zárható kilincset, nyitás és bukásgátlókat és még sorolhatnám! Kérje szakértő véleményemet a témában. Együtt tudjuk a lakását, házát biztonságosabbá tenni!

12-egyeb-zarak-nyitasa-csereje

Egyéb zárak nyitása, cseréje

Fémkazetták, pénzkazetták, bútorszéfek, lemezszekrények, fegyverszekrények, páncél kazetták, széfek, páncélszekrények, tetőboxok, kerékpárlakatok, üvegvitrin zárak, öltözőszekrények, motorkerékpárok, bőröndök ( és most több nem jut eszembe ) nyitása, javítása, zárcseréje.

 

Sok helyen van még zár az életünkben ezeket is nyitom javítom, cserélem

08-ajtok-beallitasa

Ajtók beállítása

Ekkor nem a zárral, hanem az ajtó lap és a tok egymáshoz viszonyított helyzetével van a gond. Itt a beállítás segít, hogy ne legyen hézag, ne szoruljon, ne érjen az ajtólap a tokhoz. Könnyen záródjon és nyíljon. Itt nem mindig tudok segíteni.

09-ajto-pvc-profil-javitas

Ajtó PVC profil javítás

Előfordul, hogy a műanyag ajtó megsérül. Pl: egy betörés alkalmával, költözéskor nekiütődik valami ami megsérti. Sok esetben erre is van megoldás, ezen hibák nagy része is javítható. Lássuk mi a gond és megkeressük a megoldást!

 

10-beepitesi-hianyossagok-potlasa

Beépítési hiányosságok pótlása

Elmentek a beépítő mesterek, kész a munka gondolhatná! Vannak esetek amikor hetek, hónapok múlva kiderül, hogy a beépítés kapcsán hiányosságok vannak. A nyílászárónk nincs jól beállítva. Leér az egyik sarka, lötyögős maradt a kilincs, takaró hiányzik, és így tovább! Ezekre is vannak megoldásaink! Kérje segítségünket

07-bejarati-ajtopanel-csere

Bejárati ajtópanel csere

A műanyag nyílászárókban az esztétikai, a hőszigetelési és biztonsági szerepet tölti be. Fontos eleme az ajtónak. Viszont nem kell, hogy örökké az és olyan legyen. Cserélhetjük, mert mondjuk, megsérült.
Halad a technológia, már van biztonságosabb vagy olyan amelyik már jobban tetszik. Cseréltesse le a mi segítségünkkel!

06-ajto-ablak-kiegeszitok-beepitese

Kiegészítők beépítése ajtóba

  • Kisállat ajtó beépítése, hogy házi kedvencünk is biztonságosan és kényelmesen önállóan tudjon közlekedni
  • Hidraulikus ajtócsukó, hogy ha tele a kezünk is becsukódjon az ajtó

Ezekre és még számtalan helyzetre kínálunk egyszerű vagy különleges megoldásokat, hogy ajtói rendeltetésszerűen és kényelmesen működjenek.

Hevederzár nyitás, javítás, betét csere vagy felszerelés

A hevederzár egy biztonságos másodzár amelyet utólag kiegészítő zárként ajánlok a külső egy vagy kétszárnyú ajtókra. Lehet vízszintes vagy függőleges is. Hatékony, egyszerű megoldás a betörésvédelem növelésére. A műszaki megoldáshoz, az ár meghatározásához látnom kell az ajtót. Személyesen átbeszéljük a lehetőségeket, mert azt szeretném, ha jó is és szép is legyen! Körültekintéssel fokozhatja a háza, lakása biztonságát hevederzárral is!

09-egykulcsos-zarrendszerek-szerelese

Egykulcsos és vezérkulcsos rendszerek kialakítása

Felejtse el a „kulcscsomót! Legyen mindenhez 1 db kulcsa otthon és a munkahelyen, amely elég az összes zár nyitásához. Fő és vezérkulcsos rendszerek kialakítása a cégek, irodák, több alkalmazottal rendelkezők számára hasznos, mert a kulcsokra külön jogosultságok alakíthatók ki például: a fő kulcs nyitja az összes zárat az épületben, de az alkalmazottaknak csak a munkakörüknek megfelelő ajtónyitási jogosultságokkal rendelkeznek. Előzetes felmérés keretében pontos vagy megközelítő árajánlattal tudok szolgálni. Határidőre és sérülésmentes munkára garanciát vállalok.

10-elektronikus-zar-beepitese

Elektronikus zárak, kilincsek beépítése

A zárbetétek és kilincsek helyére az ajtó elektromos átalakítása nélkül saját tápellátással rendelkező elektronikus kilincsek és zárak beépítése. A meglévő hagyományos zárak, kilincsek, zárbetétek helyére beépíthető programozható rendszerek. Nyitásuk, ujjlenyomatra, kódra, elektronikus kulcsra, mobiltelefonra aktiválódik! A technológia óriásit fejlődött ebben a témában. Átalakításkor ezt a lehetőséget mindenképpen vegye számításba, mert kellemes, kényelmes meglepetéseket fog okozni Önnek! Gyors, költséghatékony, kis átalakítás igényű megoldások érhetőek el a segítségünkkel!

tuzgatlo-fustgatlo-nyilaszaro-szerviz

Tűzgátló- füstgátló nyílászáró szerkezetek szervize

Az OTSZ szerinti kötelező szemlék, felülvizsgálatok szakszerű felülvizsgálata, karbantartása, javítása tűzvédelmi szakvizsgával.

Non-Stop segítség a hét minden napján

Azonnali ajtójavítás, ajtó vagy autó nyitás? Nem probléma! A hét minden napján elérhető vagyok 0-24. Szolgáltatási területem elsősorban Békéscsaba és Békés megye, de szükség esetén az ország egész területén számíthat a segítségemre, és a problémája szakszerű megoldására.

Gyakori kérdések

Most cseréltettem ajtót. Be kell állítani?

Igen mindenképpen, de az ajtó beszerelők el szokták végezni! Abban az esetben, ha úgy érzi vagy látja, hogy gond van hívjon szakembert és ellenőriztesse le!

Kell-e karbantartani az ajtó vasalatokat?

Egyértelműen igen! Én azt szoktam javasolni, hogy fél évente kenés, 2 évente pedig teljes ellenőrzés beállítás.

Milyen gyakran kell a biztonsági zárbetétet olajozni?

Nem kell, sőt káros is lehet, mert az olajba beleragadó por, kosz hibás működéshez vezethet. A karbantartó kenést csak száraz kenőanyaggal javaslom. Ilyen pl: a grafitpor.

Mikor kell zárbetétet cserélni?

Új ajtó beszerelése után, költözéskor azért szoktam ajánlani, mert nem lehet tudni kinek van kulcsa az ajtóhoz. Egyéb esetekben, ha bármelyik kulcs nehezen vagy túl könnyen megy bele, vagy jön ki. Nehézkesen vagy lazán fordul el. Az is előfordul, hogy egyszer csak a kulcs állása megváltozik, eddig kettőt kellett fordítani, most kettő és felet. A felsorolt esetekben a betét csere indokolt lehet.

Műanyag ajtót is javít?

Igen. Lehet az ajtó fából, műanyagból, acélból, alumíniumból sőt vegyes anyagból is pl: alumínium-fa.