Ablakjavítás és nyílászáró javítás

Nonstop 7/24 szolgáltatás Békés megyében
Hívás most!

Gyors és megbízható ablakjavítás vagy nyílászáró javítás szolgáltatást keres?

Megbízható

Precíz

Gyors

Garanciával

ablakjavitas

Ablakjavítás, műanyag ablak javítás

Szorul vagy nem csukódik rendesen a nyílászárója? Az ablakokat érintő problémákat is javítom, igazítom, cserélem, helyrehozom. Fa, fém, műanyag, nyíló, bukó-nyíló, bukó-toló. Ablakjavítás teljeskörűen!

02-nyilaszaro-szigeteles-javitas

Nyílászáró szigetelés javítás

Légszigetelés (ha „befúj a szél”)
Hőszigetelés (ha nagy a hőveszteség)
Hangszigetelés (ha beszűrődik a külső zaj és zavaró)
Vízszigetelés (ha beesik, befolyik az eső a hó)

 Ezekre a problémákra is vannak megoldások. Keressen és megállapítjuk, hogy mi a gond. Javaslatot teszek a javításra, átalakításra és meg is csinálom.

03-szigetelo-uveg-csere

Szigetelő üveg csere

Manapság nagyon fontos az energia megtakarítás. Az ablakok nagyon nagy felületek ahol az épület sokat veszít a hőjéből. Elengedhetetlen, hogy a hőveszteség minimális legyen. Így az ablakokban ajtókban a legkorszerűbb üvegeknek kell lenniük, hogy a fűtés – hűtés takarékos legyen. Ellenőriztesse és válasszon megfelelő üveget! Szakszerű mérés után konkrét tervet és költségszámítást készítek.

03-pvc-profil-javitas

Ablak PVC profil javítás

Előfordul, hogy a műanyag nyílászáró megsérül. Pl: egy betörés alkalmával, költözéskor nekiütődik valami ami megsérti. Sok esetben erre is van megoldás, ezen hibák nagy része is javítható. Lássuk mi a gond, és megkeressük a megoldást!

05-nyilaszaro-betoresvedelme

Nyílászáró betörésvédelme

A nyílászárók a betörők céltáblája. Itt próbálnak és ha nem vagyunk elég körültekintőek tudnak az ingatlanokba bejutni. Apró ötletek, átalakítások, kiegészítők segítenek, hogy értékeinket nagyobb biztonságban tudhassuk. Szerelhetünk betörésvédett vasalatot, zárható kilincset, nyitás és bukásgátlókat és még sorolhatnám! Kérje szakértő véleményemet a témában. Együtt tudjuk a lakását, házát biztonságosabbá tenni!

Kiegészítők beépítése nyílászáróba

  • Légbevezető beépítése a szellőzés, a páratartalom hatékony szabályozása miatt
  • Mechanikus távnyitó, mert az ablak nagyon magasan van, és nem lehet a kilincset elérni

Ezekre és még számtalan helyzetre kínálunk egyszerű vagy különleges megoldásokat, hogy nyílászárói rendeltetésszerűen és kényelmesen működjenek.

Non-Stop segítség a hét minden napján

Azonnali ablakjavítás, ajtó vagy autó nyitás? Nem probléma! A hét minden napján elérhető vagyok 0-24. Szolgáltatási területem elsősorban Békéscsaba és Békés megye, de szükség esetén az ország egész területén számíthat a segítségemre, és a problémája szakszerű megoldására.

Gyakori kérdések

Bukó nyíló ablaknál elég egy alkatrész cserélni vagy ki kell cserélni az egész vasalatot?

A vasalat gyártók állandóan fejlesztik a termékeiket. 5-7 évente új, módosított vasalatokkal rukkolnak elő. Ezek egyediek, a rendszerek elemei egymással nem cserélhetőek. Ez után még 3-4 évig beszerezhető a csere alkatrész. Az idő alatt elég a csere. Ez után végső esetben az ablak teljes vasalatát cserélni kell!

Kell-e karbantartani az ablak vasalatokat?

Egyértelműen igen! Én azt szoktam javasolni, hogy fél évente kenés, 2 évente pedig teljes ellenőrzés beállítás.

Mikor kell az ablakot javítani, mikor kell szakembert hívni?

Ahhoz, hogy a nagy bajt megelőzzük a karbantartáson kívül minden gyanús jel esetében hívjon szakembert azonnal. Akkor, ha nehezen csukódik, nehezen nyílik, kattan, roppan, lötyög a kilincs a kilincs állása megváltozott, már nem bukik, … Egyszerűbb, könnyebb, olcsóbb lehet a karbantartás, javítás még ekkor.